Hopp til hovedinnhold

BirdLife Buskerud

Fuglenes dag 31. mai i Buskerud

Drammen og omegn lokallag og Øvre Eiker lokallag arrangerer fuglekikkerturer på Fuglenes dag den 31. mai. Alle er velkommen til en dag med fokus på fuglene våre!

Av Anne Sørensen

Publisert 25.05.2015

Tårndag på Linnesstranda, søndag 31. mai fra kl. 07.00 og utover. Det er oppmøte på parkeringsplassen på Gullaug skole. Fra parkeringen på skolen krysser man veien og følger stien frem til tårnet. Er du nybegynnger som fuglekikker er tårnet på Linnesstranda en flott lokalitet. Her kan du bli kjent med mange fuglearter på ganske nært hold, og svært ofte er det andre fuglefolk tilstede som kan hjelpe med artsbestemmelse. Turleder er Bjørn William Penk.

I Øvre Eiker vil det bli arrangert to turer. Den ene turen blir en rusletur kl. 10.00 fra Darbu v/butikken Joker, langs Fiskumelva til Fiskumvannet med en kafferast ved kirken. Bjørn Tore Bollerud er turleder.

Så vil Audun Jahren lede oss fra parkeringsplassen ved Fiskum Naturreservat til tårnet ved Fiskumvannet. Oppmøte er kl. 10.00.

På alle turene er det lurt å ha med litt niste og kaffe, passende tøy og gode sko. Har du kikkert så ta den med. Velkommen på tur og ta kontakt ved spørsmål.

Kontaktperson for Øvre Eiker er Audun Jahren tlf. 907 34 525

Kontaktperson for Drammen er Hans P. Rømme tlf. 909 40 671

Med hilsen

Drammen og omegn lokallag

Øvre Eiker lokallag

Fugletårnet Fiskum
Fra tårnet på Fiskum den 16.mai 2015. FOTO: Morten Jagdum