Hopp til hovedinnhold

BirdLife Østfold

Velkommen til fuglekassesnekring med Moss og omegn lokallag

Moss og omegn har fått midler av "Oppdrag fuglekasse" og inviterer til fuglekassesnekring for barn på Alby, Jeløy, lørdag 23. april kl.12:00.

Av Rebecca Benedicte Solhaug og Vibeke Elizabeth Bredman

Publisert 30.03.2022

Moss og omegn lokallag har gleden av å invitere til fuglekassesnekring for barn på Alby lørdag 23. april fra kl.12:00-kl.16:00. Naturvernforbundet kommer også og stiller med natursti. Arrangementet vil bli holdt utenfor naturhuset på Alby/Galleri F15, og ved dårlig vær har foreningen fått låne et verksted på Galleri F15 slik at arrangementet blir gjennomført. Det er gratis å delta! Oppdrag Fuglekasse sponser materialene og arrangementet. (https://www.oppdragfuglekasse.no/) Det er også opprettet et eget Facebookarrangement.

"Oppdrag fuglekasse er et samarbeidsprosjekt mellom Miljøagentene, BirdLife Norge og Naturvernforbundet, finansiert av Sparebankstiftelsen DNB og Naturogfritid.no. Vi vil invitere folk til å delta i en stor nasjonal dugnad for å hjelpe fuglene, og samtidig ønsker vi å spre naturglede, kunnskap og engasjement om livet til fuglene og de utfordringene de møter".
Vi stiller med engasjerte og kunnskapsrike voksne, kake, verktøy og byggesett for fuglekasser! Videre har vi aktivitetshefter og informasjon tilgjengelig.
Kom og bli med! 😃🐦😃

 

Oppdrag fuglekasse
FOTO: Oppdrag fuglekasse