Hopp til hovedinnhold

Organisasjonen

Siste nytt

Kartlegger 07.05.2024

Søk om støtte til kartlegging av fugler

Godt nytt for kunnskapen om fugler i Norge! Fra og med 2024 disponerer BirdLife Norge midler som er øremerket kartlegginger av fugler. Har dere et lokalt kartleggingsprosjekt som trenger støtte? Da bør dere søke om en tildeling innen 20. mai!

Les hele saken
Turkestandverglerke 07.05.2024

Fem nye arter på oppdatert norgesliste

Norsk sjeldenhetskomité for fugl (NSKF) avholdt sitt årlige møte på Jæren helgen 12.–14. april, der en rekke rapporter på funn av sjeldne arter fra 2023 ble validert. I løpet av møtehelgen ble fem nye arter lagt til den norske artslisten.

Les hele saken
Rådmund Steinsvåg Fuglevernprisen 2024 03.05.2024

Solid oppmøte på BirdLife Norges årsmøte på Lindesnes

BirdLife Norge arrangerte nylig sin årsmøtehelg på Lindesnes Havhotell i Agder. Et rekordstort antall deltakere var påmeldt til årsmøtet, og mange lot seg motivere av et solid faglig program samt ekskursjoner til Lindesnes fyr, Kjerkevågen og Lista. Et besøk til den undersjøiske restauranten Under ble en unik opplevelse!

Les hele saken
Fuglenes dag 03.05.2024

Fuglenes dag 2024- finn arrangement nær deg her!

Er du klar for Fuglenes dag? Dette er en dag for å feire fuglelivet og sette fokus på hvor gøy fuglekikkerhobbyen kan være, samt betydningen av å bevare det stadig mer sårbare fuglelivet.

Les hele saken
1-poeng Vår Fuglefauna 1-2024 24.04.2024

Første runde av Fotonøtta i 2024

Etter en ekstrarunde kan vi kåre Jørn Roger Gustad som sammenlagtvinner av Fotonøtta i 2023. Vi gratulerer! Det nye fugleåret er alt godt i gang, og trekkfuglene kommer tilbake til Norge som perler på en snor. Vi håper og tror at året vil bringe med seg mange flotte fugleopplevelser. Lykke til med årets første utgave av Fotonøtta!

Les hele saken
Lindesnes Havhotell på Spangereid 14.03.2024

Velkommen til BirdLife Norges årsmøte på Lindesnes

Det er snart tid for årsmøte! I år skal vi så langt sør i landet som det er mulig å ha et slikt arrangement. Turen går til Lindesnes – Norges sørligste kommune. Sammen med vår avdeling i Vest-Agder inviterer vi til årsmøtehelg 26.–28. april.

Les hele saken

Nyhetsarkiv