Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen

Organisasjonen

Siste nytt

GranmeisHagefugltellingen – vinterens høydepunkt! (21.01.2021)

Helga 30.–31. januar blir Hagefugltellingen gjennomført i hele Norden. I en vinter full av restriksjoner på grunn av koronapandemien, så må vel dette arrangementet være midt i blinken som en hyggelig aktivitet for hele familien. Tellingen holdes åpen i tidsrommet 23. januar til og med 7. februar.

Les mer
NOF logoFristen for å søke NOFs fond nærmer seg (05.01.2021)

Fristen for å søke NOFs fond er 15. januar. Både privatpersoner, lag og organisasjoner kan søke om støtte. Søknadene skal leveres ved hjelp av et digitalt søknadsskjema.

Les mer
BrinzolaDette engasjerte oss i 2020 (31.12.2020)

Hva var de mest populære nyhetene på NOFs nettside i 2020? Tradisjonen tro har vi gått gjennom statistikken for bruk av nettstedet, og summert opp hvilke saker som ble mest lest av våre besøkende i løpet av året.

Les mer
GulspurvGod jul og godt nytt år fra NOF (21.12.2020)

Vi avslutter et år hvor koronavirusets nærvær har vært altoverskyggende over hele kloden. Foreningslivet har vært satt på prøve i en tid med sosial distansering. Mange har imidlertid fått mer tid til å oppsøke naturen i år – noe som gjenspeiler seg i et økende medlemstall for NOF.

Les mer
SædgåsNOF samkjører taksonomi og systematikk for fugl (04.12.2020)

NOFs ulike komiteer har frem til nå fulgt ulike taksonomiske anbefalinger, noe som har gitt grunnlag for forvirring. Det vil det nå bli slutt på etter at NOF har besluttet å følge de taksonomiske anbefalingene til IOC World Bird List. Dette er en faglig godt fundert, global og dynamisk liste.

Les mer
SvartrødstjertTredje runde av Fotonøtta i 2020 (28.10.2020)

Runde to hadde god oppslutning med 85 deltakere – omtrent det samme antallet som i forrige runde. Rundt 10 færre svarte rett på runde to, og vi har ikke planer om å gjøre det enklere i denne tredje runden. Tar du deg tid til å finstudere karakterene på de to bildene skal det være greit å komme til rett svar. Lykke til!

Les mer

Nyhetsarkiv

Bli medlem

Besøk våre fylkesavdelinger

Rapportsystemet for fugler

NOFs Rapportserie

Important Bird Areas

Fuglevennen

Norsk SjeldenhetsKomite for Fugl - NSKF

Natur og fritid

Norsk Ornitologisk Forening er partner i BirdLife International