Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen

Organisasjonen

Siste nytt

NOF logoNOFs årsmøte 25. april 2020 er avlyst (12.03.2020)

NOFs sentralstyre har i et ekstraordinært styremøte onsdag 11. mars besluttet å avlyse NOFs planlagte årsmøte 25. april 2020. Møtet utsettes på ubestemt tid. Årsaken er den raskt eskalerende og usikre situasjonen som følge av spredning av koronaviruset i Norge.

Les mer
GrønnsisikFinker i fleng under Hagefugltellingen (07.02.2020)

Det ble nok et år med strålende oppslutning om Hagefugltellingen. Fra 9000 hager ble det rapportert i overkant av 460 000 fugler. Det milde være over store deler av landet under årets telling fikk tildels store utslag. Flere finkearter hadde en rekordartet opptreden, mens meisene hadde nok et dårlig år.

Les mer
BrunnakkeFjerde runde av Fotonøtta i 2019 (27.01.2020)

I tredje runde av Fotonøtta kunne man få bryne seg på en vanlig norsk and og en måke som kun er påtruffet i landet noen ytterst få ganger. 30 personer svarte rett på anda, mens måken fikk kun ett riktig svar mindre. De to nøttene i den fjerden runden bør skille ut en vinner – lykke til!

Les mer
NOF logoFristen for å søke NOFs fond nærmer seg (06.01.2020)

Fristen for å søke NOFs fond er 15. januar. Både privatpersoner, lag og organisasjoner kan søke om støtte. Søknadene skal leveres ved hjelp av et digitalt søknadsskjema.

Les mer
KattDette engasjerte oss i 2019 (31.12.2019)

Hva var de mest populære nyhetene på NOFs nettside i 2019? Tradisjonen tro har vi gått gjennom statistikken for bruk av nettstedet, og summert opp hvilke saker som ble mest lest av våre besøkende i løpet av året.

Les mer
Dompap hannGod jul og godt nytt år fra NOF (20.12.2019)

Vi avslutter snart et år der vindkraft nok en gang har dominert naturverndebatten, og NOF har vært en aktiv stemme der også i dette året. Vi har jobbet målrettet med å bli større, sterkere og mer synlig. Et økende medlemstall er resultatet! Dette gir oss håp for framtida og forsterker troen på at vi er på rett kurs.

Les mer

Nyhetsarkiv

Bli medlem

Besøk våre fylkesavdelinger

Rapportsystemet for fugler

NOFs Rapportserie

Important Bird Areas

Fuglevennen

Norsk SjeldenhetsKomite for Fugl - NSKF

Natur og fritid

Norsk Ornitologisk Forening er partner i BirdLife International