Hopp til hovedinnhold

BirdLife Hordaland

Oppdater din medlemsinformasjon

Norsk Ornitologisk Forening har igangsatt et arbeid for å oppdatere medlemsinformasjonen. Etter en gjennomgang av medlemslistene i Hordaland ser vi at flere felter ikke er utfylt. Vi ber deg om å sende inn medlemsinformasjon på nytt.

Av Lars Ågren, leder NOF Hordaland

Publisert 01.02.2016

Oppdatering

Først og fremst takk til de som har vært inne og oppdatert medlemsinformasjon. Det er fortsatt mange mangler i databasen. Sett av 1 minutt og oppdater. På forhånd takk!

NOFs Sekretariatet sitter på en felles database for all medlemsinformasjon til alle landets lokalforeninger med 8207 medlemmer. Databasen har sikker pålogging, slik at din informasjon ikke lekker og kan brukes til kommersielle forhold eller SPAM. Årsaken til at informasjonen ikke er fullstendig kan forklares med at flere har vært medlem i flere tiår, hvor det hverken fantes mobiltelefon eller e-post. Videre du har flyttet, byttet telefonnummer eller epostadresse.

NOF Hordaland har fått i oppgave å koordinere en oppdatering av medlemslistene for våre tre lokallag, Bergen, Hardanger og Sunnhordaland. Vi har utarbeidet et skjema som vi ber deg fylle ut og sende inn. Informasjonen vil bli videresendt til NOF sekretariat for oppdatering av medlemsdatabasen. En oppdatert medlemsliste sikrer oss at vi kan nå deg per telefon eller e-post. 

Mange av våre medlemmer abonnerer på Fuglar i Hordaland, noen av bladene får vi dessverre i retur, da vi ikke har fått melding om flytting. En oppdatert medlemsliste sørger for at du får bladet i posten til rett tid. Til de av dere som ikke abonnerer på bladet, send oss en e-post på medlem@fuglar.no så ordner vi det. I 2016 er det lokale tillegget 150,- som inkluderer tre numre av medlemsbladet Fuglar i Hordaland.

Vi håper du kan sette av et minutt til å oppdatere din medlemsinformasjon.

Oppdater medlemsinfo her