Hopp til hovedinnhold

BirdLife Hordaland

Årsmøte i NOF Hordaland

Bli med på fuglekikking og sosialt samvær langs Hardangerfjordens nordside. Norsk Ornitologisk Forening (NOF) Hordaland inviterer til årsmøtehelg på Neshalvøya i Kvam 21. til 23. april 2017.

Av NOF Hordaland

Publisert 31.03.2017

Vi skal bo på Nestunet ved Mundheim. Nestunet ligger i et romantisk kulturlandskap på en halvøy i Hardangerfjorden. For å være på sikre på at alle skal få overnatting ønsker vi at dere melder dere på innen tirsdag 18. april. Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden.

Husk at de som skal overnatte må ta med sengetøy eller sovepose.

På lørdag satser vi på lokal fuglekikking fra morgenen av, men med mulighet for utflukt innover fjorden mot Norheimsund. Dette er gode områder for arter som hvitrygg-, grå- og grønnspett. Dessuten hekker både havørn og kongeørn i nærheten, og hønsehauken tar gjerne turen innom.

Årsmøteprogram

Når: 22. april 2017, kl. 18:00.

Hvor: Nestunet, Kvam - kart

Agenda

  1. Innkalling
  2. Konstituering
  3. Årsberetning
  4. Regnskap
  5. Innkomne forslag
  6. Fastlegging av lokalt tillegg
  7. Valg

Etter årsmøtet dekkes det opp til middag som serveres av vertene på Nestunet. Vi vil også rigge til spesiallys for å lokke til oss nattsommerfugler utover kvelden og natten. På denne tiden er det også enorme mengder padder som trekker til og fra Nesvatnet. Husk lommelykt!

Etter frokost på søndag besøker vi Geitaknottane. Dette er et område som er mest kjent for sin unike forekomst av stor salamander. Vi skal besøke et tjernene der arten finnes, og det er gode muligheter for å finne den.

Aktivitetskalender

Neshalvhøya
Nes ligger som en ensom landflate langs fjorden i det ellers dramatisk kuperte landskapet i Hardanger. Sentralt i kulturlandskapet på halvøya ligger idylliske Nesvatnet. FOTO: Frode Falkenberg