Hopp til hovedinnhold

BirdLife Hordaland

Årets fuglebilde 2011

Vi gjentar suksessen fra de seks foregående årene og ønsker også for 2011 å kåre årets fuglebilde i Hordaland. Bla i gjennom bildearkivet for året som snart er gått, og plukk ute dine blinkskudd.

Av Jon Djupvik

Publisert 13.12.2011

Dersom du ønsker å delta i kåringen av årets fuglebilde 2011 må du sende inn fra 1 til 4 digitaliserte foto til aretsbilde@gmail.com innen 1. januar. Husk å føre på dato, lokalitet og kommune.

De eneste kravene vi setter til fotografier som deltar i kåringen er at de må være tatt i Hordaland i 2011 og at de må inneholde en eller flere fugler, eller deler av en fugl. Bildene som leveres blir vurdert av komiteen slik de er, og skal derfor være ferdigbehandlet av fotografen. Maksimum 10 MB per e-post!

En jury vil plukke ut ti bilder som blir lagt ut på www.fuglar.no i løpet av januar/februar. Deretter vil det bli opp til publikum på nettsiden å kåre Årets fuglebilde i Hordaland 2011.

Årets fuglebilde i Hordaland 2011 vil tradisjonen tro bli premiert med et gavekort på 500 kroner fra Natur og Fritid AS.

Årets fuglebilde i Hordaland

Årets fuglebilde i Hordaland i 2010
Årets fuglebilde i Hordaland 2010: Stær som leter etter noe å spise på hodet til en sau på Fedje i Nordhordland. FOTO: Arild Breistøl