Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Lofoten - en fugleguide lommeformat bind 1 og 2
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Lofoten - en fugleguide lommeformat bind 1 og 2

(20.07.2020)

Grip sjansen til å skaffe deg Robert Walkers vakre bøker om fugler i Lofoten samtidig som du støtter opp om NOFs fuglevernarbeid.

fuglebok b 2

Større bilde

terne

Bildene viser forside og to oppslag fra "Lofoten - en fugleguide i lommeformat bind 2". Klikk på bildene så blir de litt større. Større bilde

lunde

Større bilde

Robert Walker er en av Lofotens mest kjente fuglefotografer, og har skrevet et titalls bøker om natur, kultur og historie i Lofoten.

Praktbøkene "Lofoten - en fugleguide i lommeformat" og "Lofoten - en fugleguide i lommeformat bind 2" selges i samarbeid med utgiver, og 27% av utsalgsprisen går til NOF Nordlands fuglevernarbeid.

Lofoten - en fugleguide i lommeformat bind 2

Boka presenterer en rekke av fugleartene som kan ses i Lofoten, også en del sjeldenheter, ved hjelp av tekst og fotografier. Tekstene er skrevet med fokus på Lofoten og i mange tilfeller oppgis bestandsvurderinger iht IUCNs rødliste, samt informasjon om funn av artene i Lofoten. Fargefotos av samtlige omtalte arter. Tekst på engelsk og norsk, og navn på artene står også på tysk.
Innbundet, 90 sider, A5-format.
Nkr 198,-

Lofoten - en fugleguide i lommeformat bind 1

Det finnes fortsatt noen få eksemplarer av bind 1 på lager. Fargefotos av samtlige omtalte arter. Tekst på engelsk og norsk, og navn på artene står også på tysk.
Innbundet, 162 sider, A5-format.
Nkr 220.-

Bestilling

Frakt er inkludert i den oppgitte prisen.
Bestilling på epost til NOF Nordland: nordland@birdlife.no

Kontonr. 05304043832
VIPPS 89059

Mer lesestoff

Vi minner om at vi fortsatt selger enkelthefter av vårt fylkestidsskrift Havørna. Mer om dette her.

Vi selger også ut restopplaget av boka Fugler i Nordland, samt tøymerker og klistermerker med vår klassiske havørn-logo. Mer om dette her.