Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Falkeklubben har fått logo!
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Falkeklubben har fått logo!

Av Martin Eggen (14.04.2021)

Falkeklubben er NOF Lofoten lokallags egen barne- og ungdomsgruppe. Alle under 18 år som er medlem i lokallaget er med i klubben, som bl.a. driver med ringmerking og reiser på turer. Nå har klubben fått sin egen logo.

Falkeklubben

Slik ser den ut - Falkeklubbens nye logo! (Opphavsrett: NOF Lofoten lokallag) Større bilde

Oppdrag fuglekasse

Oppdrag fuglekasse (fuglekasseverksted) arrangeres mange steder i Lofoten nå i april. Dette gjøres i samarbeid med bl.a. Naturvernforbundet og Lofoten friluftsråd. (Opphavsrett: Oppdrag fuglekasse) Større bilde

Koronasituasjonen har lagt en demper på aktiviteten i 2021, men planene er mange! Med ny logo kan vi starte arbeidet med å trykke opp t-skjorter, som medlemmene får gratis. Alle i klubben får også gratis fuglebok. Dette til tross for at medlemskapet bare koster 90,-. Du melder deg inn på www.birdlife.no.

Det er et fantastisk bilde av vandrefalk, tatt av Børre Østensen, som er utgangspunktet for logoen. Takk til Børre, som lar oss benytte bildet. Ruben Larsen har laget logoen for oss. Vandrefalken hekker flere steder i Lofoten, så det er en passende art å bruke i en logo. Og så er det jo en av verdens raskeste fugler!

Nå i april arrangeres Oppdrag fuglekasse flere steder i Lofoten. Da bygger vi fuglekasser, og man får med seg fuglekasser hjem, slik at man kan følge med på leieboere. Svarthvit fluesnapper, kjøttmeis og stær er de vanligste artene å få i kasse i Lofoten. Du kan lese mer om Oppdrag fuglekasse på www.oppdragfuglekasse.no

 
Medlemmer i klubben får direkte beskjed om hva, når og hvor ting skjer på mail eller telefon. Bli med du også!

Følg Falkeklubben på Facebook her.

emneord Emneord: falkeklubben fuglekasse fuglevern oppdragfuglekasse vår