Hopp til hovedinnhold

Organisasjonen:

Velkommen til NOFs landsmøte i Trondheim!

Det er snart klart for årets landsmøte i Trondheim! Viktige organisasjonssaker skal tas opp på møtet, og vi håper naturligvis derfor på godt oppmøte fra organisasjonen. I år velger vi en minimalisert variant av landsmøtet, og det vil i sin helhet bli arrangert i løpet av lørdag 25. april.

Av Kjetil Aadne Solbakken

Publisert 27.03.2009

På vegne av NOF vil jeg med dette ønske alle interesserte velkommen til NOFs landsmøte i Trondheim. Landsmøtet vil bli avholdt på NOF-kontoret i Sandgata 30B i Trondheim sentrum fra kl. 10.00 til 15.00 lørdag 25. april 2009. Et normalt landsmøte i NOF går gjerne over en helg med ekskursjoner, foredrag osv. I år har vi valgt et redusert og billigere arrangement, grunnet foreningens svake økonomiske resultat i 2007. Landsmøtet i 2009 vil kun foregå over én dag.

På denne årstiden er vårtrekket i full gang, og det suverent mest dominerende innslaget om våren i Trøndelag er vårtrekket av kortnebbgås. Blir du med på ekskursjonene til Gaulosen og Innherred så vil du garantert få se flokker av denne arten. Gressandtrekket er som regel på høyden i slutten av april i Trøndelag, og det blir trolig en godbit å finne også i gressandflokkene.

Program


Lørdag 25. april
07.30-09.30: Ekskursjon til Gaulosen sør for Trondheim
09.00-10.00: Registrering
10.00-15.00: Landsmøte (inkl. lunsj)
16.00-21.00: Ekskursjon til våtmarksområdene på Innherred i Nord-Trøndelag

Påmelding

For å sikre representasjon fra alle fylkesavdelingene på landsmøtet, dekker NOF det overskytende beløp til reise utover en fastsatt avgift for minst én person. For landsmøtet 2009 er denne avgiften satt til 1500 kroner. Avgiften gjøres gjeldende for alle fylkesavdelinger som deltar på landsmøtet. Etter søknad kan sentralstyret dekke den fastlagte avgift helt eller delvis for avdelinger med dårlig økonomi. Ved påmelding må det angis om man er det enkelte fylkes representant. Hvis du kommer til landsmøtet uten å representere en fylkesavdeling, så må du selv ordne din overnatting.

Alle som ønsker å delta på året landsmøte må melde seg på. Dette gjelder også de som ikke behøver overnatting og lunsj i regi av NOF. Angi ved påmelding om du ønsker enkeltrom eller dobbeltrom. Sistnevnte er det foretrukne valg, siden vårt hotell - Thon Hotell Trondheim - kun har et beskjedent antall enkeltrom ledig. Klarer du deg uten overnatting, men ønsker lunsj, så koster det kr. 200. For de som verken behøver overnatting eller lunsj i NOFs regi så tar ikke NOF noen avgift de timene landsmøtet arrangeres.

Slik finner du fram

På dette kartet er NOF-kontoret markert med rød nål og Thon Hotell Trondheim er markert med grønn nål.

Ankomst med fly: Ankommer du med flybussen fra Trondheim lufthavn Værnes så stopper bussen utenfor Thon Hotell Trondheim. Fra hotellet er det enkelt å finne fram til NOF-kontoret. Du krysser «Prinsenkrysset» og beveger deg vestover i Kongens gate. Til orientering liggert statuen av Olav Trygvasson og torget mot øst. Du ser statuen når du står på fortauet utenfor inngangsdøren til hotellet. Når du beveger deg vestover langs Kongens gate så tar du til høyre (mot nord) når du kommer til Tordenskiolds gate. Du vil da treffe på Sandgata nede ved Kanalen, der tar du mot venstre og går vestover i overkant av 100 meter til du treffer på lokalene til Trondhjems Turistforening. NOF-kontoret ligger i 2. etasjen her.

Ankomst med tog: Jernbanestasjonen i Trondheim ligger ved Fosenkaia. Ved ankomst med tog så går du i retning sør og vil umiddelbart etter stasjonen krysse en bro over Kanalen. Du treffer da på Fjordgata og går til høyre (mot vest). Etter ca 400 m kommer du til det store krysset ved Ravnkloa fiskehall, og går til høyre (mot vest) i Sandgata. Fortsett å gå denne gata, og etter ca 450 m treffer du på lokalene til Trondhjems Turistforening. NOF-kontoret ligger i 2. etasjen her.

Les mer:

 

NOF kontoret
Landsmøtet 2009 blir arrangert i NOFs lokaler i Sandgata 30B i Midtbyen i Trondheim. Lokalene ligger i 2. etasjen av bryggen som eies av Trondhjems Turistforening. FOTO: Magne Myklebust
Kortnebbgås
I slutten av april er hele Svalbardbestanden av kortnebbgås å finne i Trøndelag. Du vil helt sikkert se store flokker av arten dersom du blir med på ekskursjonene i forbindelse med landsmøtet. FOTO: Halvor Sørhuus

Kommentér nyheten