Forsiden
Du er her: Forsiden > Fuglekunnskap > NOF lanserer #tjeldenharkommet

NOF lanserer #tjeldenharkommet

Av Oddvar Heggøy (22.02.2018)

Våren er i anmarsj - den siste uka har faktisk flere store flokker med tjeld allerede blitt rapportert på vei nordover langs kysten vår. Snart dukker den kanskje opp et sted nær deg? Del dine første opplevelser og bilder av tjelden i 2018 med hashtagen #tjeldenharkommet!

Tjelden i fjæra

Plutselig sitter den der, tjelden i fjæra: Tjelden har kommet! I skrivende stund er flokkene allerede på vei nordover langs kysten. Del dine første observasjoner av tjelden med hashtagen #tjeldenharkommet! (Opphavsrett: Martin Eggen) Større bilde

Selv om kalenderen bare viser slutten av februar er faktisk våren i anmarsj. Trekkfuglenes ankomst er som alltid et sikkert tegn på nettopp det. Ikke så mange har kommet enda, men de tidligste er på plass noen steder: grågåsa, stæren, gravanda og, ikke minst, Årets fugl 2018 - tjelden!

#tjeldenharkommet

Når ankommer tjelden der du bor? Nettopp det kan du dele med oss ved å bruke hashtagen #tjeldenharkommet i sosiale medier! Vi håper på delinger av mange fine opplevelser, bilder og observasjoner i løpet av våren!

Bruk også #åretsfugl og #fuglevern

Vi håper også du tar i bruk #fuglevern dersom du deler saker eller historier som angår fugl og fuglevern. Årets fugl har også en egen hashtag, som er like relevant hvert år.

emneord Emneord: fuglevern tjeld årets fugl