Hopp til hovedinnhold

BirdLife Hordaland

Stabilt i NOF Hardanger

Hardanger lokallag avholdt årsmøte 11. februar. Det ble ny rekord i frammøte med hele 18 personer. Det var godt at vi hadde flyttet fra Sandvinhytten, for der hadde det ikke blitt plass til alle.

Av Rune Voie

Publisert 13.02.2020

Årsmøtet gikk som vanlig unna i løpet av kort tid. Det ble gjenvalg på hele styret og årsberetningen ble godkjent. Det har vært et rimelig aktivt år for lokallaget, med god innsats i Artsobservasjoner og kjempeinnsats i Nyttårs-X. Vi gjennomførte 15 rusleturer på Sandvin, sju om våren og åtte om høsten.

I tillegg arrangerte vi fire helgeturer. To til Jæren (vår og høst), til Golsfjellet i mai og til Utsira i oktober. Det er blitt en tradisjon med disse turene, og det er herlig å få se noen andre arter enn de vi er vant med i Hardanger. Og ikke minst, veldig sosialt.

Etter årsmøtet og kake, holdt Agnar Målsnes en glimrende oppsummering av 10 år med leiting etter jaktfalk i Hordaland , ledsaget av mange fine bilder av denne imponerende falken.

Lokallag i Hordaland

Møte i Hardanger lokallag
Det nye møtelokalet vårt, Frivillighetssentralen, ligger nesten i sentrum av Odda, og det er herlig å slippe å fyre for å få opp varmen til møtene. Her har vi alle fasiliteter med kjøkken og oppvaskmaskin. Dette bildet er fra et møte høsten 2019. FOTO: NOF Hardanger