Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Stabilt i NOF Hardanger
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Stabilt i NOF Hardanger

Av Rune Voie (13.02.2020)

Hardanger lokallag avholdt årsmøte 11. februar. Det ble ny rekord i frammøte med hele 18 personer. Det var godt at vi hadde flyttet fra Sandvinhytten, for der hadde det ikke blitt plass til alle.

Møte i Hardanger lokallag

Det nye møtelokalet vårt, Frivillighetssentralen, ligger nesten i sentrum av Odda, og det er herlig å slippe å fyre for å få opp varmen til møtene. Her har vi alle fasiliteter med kjøkken og oppvaskmaskin. Dette bildet er fra et møte høsten 2019. (Opphavsrett: NOF Hardanger) Større bilde

Årsmøtet gikk som vanlig unna i løpet av kort tid. Det ble gjenvalg på hele styret og årsberetningen ble godkjent. Det har vært et rimelig aktivt år for lokallaget, med god innsats i Artsobservasjoner og kjempeinnsats i Nyttårs-X. Vi gjennomførte 15 rusleturer på Sandvin, sju om våren og åtte om høsten.

I tillegg arrangerte vi fire helgeturer. To til Jæren (vår og høst), til Golsfjellet i mai og til Utsira i oktober. Det er blitt en tradisjon med disse turene, og det er herlig å få se noen andre arter enn de vi er vant med i Hardanger. Og ikke minst, veldig sosialt.

Etter årsmøtet og kake, holdt Agnar Målsnes en glimrende oppsummering av 10 år med leiting etter jaktfalk i Hordaland , ledsaget av mange fine bilder av denne imponerende falken.

Lokallag i Hordaland