Hopp til hovedinnhold

Organisasjonen:

Ledig stilling i NOF innen naturvernarbeid

Norsk Ornitologisk Forening (NOF) utlyser en stilling som rådgiver/seniorrådgiver med ønske om snarlig tiltredelse. Stillingen er et toårig engasjement med mulighet for fast ansettelse etter dette.

Av Kjetil Aa. Solbakken

Publisert 15.09.2013

NOF er en frivillig naturvernorganisasjon som arbeider med vern av fugler og deres leveområder. Organisasjonen har over 9.000 medlemmer og åtte ansatte. NOF er den norske partneren i det globale partnerskapet BirdLife International.

Arbeidsoppgavene for stillingen er knyttet til NOFs naturvernarbeid. Arbeidet vil bestå av oppfølging av naturvernsaker av nasjonal eller internasjonal karakter. En sentral oppgave blir å videreutvikle og ha dialog med et nettverk av ressurspersoner internt i NOF til hjelp i arbeidet, inkludert kontaktpersoner i NOFs fylkesavdelinger og lokallag. En del reisevirksomhet må påregnes. Andre arbeidsoppgaver innenfor NOFs arbeidsområde kan bli lagt til stillingen.

Vi søker etter en miljøengasjert person som er en effektiv gjennomfører, med kunnskap om og interesse for områder som: naturvernarbeid, fugl og naturmangfold, politisk påvirkningsarbeid, informasjonsarbeid og organisasjonsarbeid. Vi vektlegger også gode samarbeidsegenskaper, evne til nettverksbygging og evne til selvstendig arbeid. Du må kunne kommunisere godt på både norsk og engelsk, og kunne fronte saker i media inkludert TV/radio. Du må ha generelt gode datakunnskaper. Det er ønskelig med høyere utdanning innenfor relevante fagområder som f.eks. naturforvaltning/biologi. Kjennskap til aktuelle lover og internasjonale avtaler innen miljøområdet vil være en fordel.

Vi kan tilby en spennende og utfordrende jobb i en nasjonal naturvernorganisasjon med store muligheter for faglig og personlig utvikling.

Stillingen er et engasjement i heltid med varighet på to år med mulighet for fast ansettelse etter dette. De tre første månedene er prøvetid. Arbeidssted er ved NOFs kontor i Trondheim sentrum. Stillingene vil bli på nivå rådgiver eller seniorrådgiver avhengig av kvalifikasjoner, med fleksibel arbeidstid og lønn i henhold til kompetanse. Spørsmål om stillingen kan rettes til NOFs generalsekretær Kjetil Aa. Solbakken på telefon 73 84 16 49 / 918 59 428.

Søkere bes om å skrive en kortfattet søknad, samt legge ved CV. Søknad og CV sendes til kjetil@birdlife.no. Søknadsfrist er 15. oktober 2013. Tiltredelse snarest mulig.