Hopp til hovedinnhold

Organisasjonen:

Ledig stilling som regnskaps- og kontormedarbeider

Norsk Ornitologisk Forening (NOF) søker en dyktig og positiv regnskaps- og kontormedarbeider for å jobbe med sentrale driftsoppgaver ved vårt organisasjonskontor i Trondheim. Utlysningen gjelder en fast stilling i heltid.

Av Kjetil Aa. Solbakken

Publisert 02.11.2017

NOF er en frivillig organisasjon som arbeider med naturvern med fugler som innfallsvinkel. Organisasjonen har over 9 000 medlemmer og 12 ansatte. NOF har hatt en positiv utvikling knyttet til organisasjonsutvikling, medlemstall og økonomi over flere år, og har som mål å utvikle dette videre. Omsetningen var på 24 millioner i 2016, og foreningens drift inkluderer en omfattende prosjektvirksomhet.

Vi søker etter en person til å ta seg av flere av de mest sentrale driftsoppgavene i organisasjonen knyttet til økonomi og håndtering av medlemskap. Følgende arbeidsoppgaver inngår i stillingen: Sentralbord, regnskapsføring, klargjøring av regnskap for revisjon, utbetaling av lønn og reiseregninger, rapportering til offentlige registre som Altinn, arbeid med foreningens medlemsregister, fakturering samt håndtering og arkivering av post. Arbeidet vil medføre samhandling med et nettverk av tillitsvalgte i NOFs organisasjon og samarbeidspartnere. Andre arbeidsoppgaver innenfor NOFs arbeidsområde kan bli lagt til stillingen.

Vi søker etter en positiv, nøyaktig og systematisk person som er effektiv og handlingsorientert. Gode samarbeidsegenskaper og evne til selvstendig arbeid vektlegges.

Du må kunne kommunisere godt muntlig og skriftlig, både på norsk og engelsk. Vi bruker for tiden VISMA Business som regnskapssystem, og det er nødvendig at du behersker dette. Du må ha generelt gode datakunnskaper (e-post, internett, regneark, tekstredigering). Det er ønskelig med relevant utdannelse innen regnskap/økonomi. Da de fleste henvendelser til vår organisasjon er knyttet til fugler og natur er det ønskelig at søkeren har noe kunnskap om dette, og kan tenke seg å lære mer om det.

Vi kan tilby en innholdsrik jobb i et spennende arbeidsmiljø i en nasjonal naturvernorganisasjon.

Utlysningen gjelder en fast stilling i heltid. De tre første månedene er prøvetid. Arbeidssted er ved NOFs kontor i Trondheim sentrum. Lønn etter avtale avhengig av kvalifikasjoner. Spørsmål om stillingen kan rettes til NOFs generalsekretær Kjetil Aa. Solbakken på telefon 73 84 16 49 / 918 59 428.

Søkere bes om å skrive en kortfattet søknad, legge ved CV, og sende dette til kjetil@birdlife.no

Søknadsfrist er 14. november 2017. Tiltredelse snarest mulig.