Hopp til hovedinnhold

Organisasjonen:

Artsobservasjoner 2.0: Nå er det like før!

En helt ny versjon av vårt populære rapportsystem Artsobservasjoner lanseres om kort tid. Nåværende versjon stenges ned lørdag 25. april kl. 00.00 og ny versjon åpner onsdag 29. april kl. 12.00. Det blir dessverre ikke mulig å rapportere i denne perioden.

Av Frode Falkenberg

Publisert 14.04.2015

Vi ser fram til at en ny og forbedret utgave av vårt populære rapportsystem skal lanseres. For brukerne er det noen saker som bør sjekkes før den nåværende versjonen stenges ned lørdag 25. april klokka 00.00. Klikk på lenken nedenfor for å lese informasjon om saken fra Artsdatabanken.

I perioden når Artsobservasjoner stenges ned vil det ikke bli mulig å rapportere funn. Husk derfor å gjøre gode notater når du er ute for å se på fugler.

Når ny versjon lanseres onsdag 29. april klokka 12.00 må du lage en ny konto. Du logger deg inn og kobler din nye profil med dine observasjoner fra forrige versjon. Alt dette finner du informasjon om når den tid kommer. Et tips: I nye Artsobservasjoner vil alle de gamle portalene (fugler, vekster, småkryp osv.) smeltes sammen. Ved å velge "fugler" i din profil vil du få fuglevisninger som standard når du ser på data eller rapporterer funn.

Viktig informasjon om Artsobservasjoner versjon 2.0 (Artsdatabanken)

Artsobservasjoner versjon 1
Slik har forsiden av rapportsystemet for fugler sett ut siden mai 2008. Nå er det ikke lenge til en ny og forbedret versjon blir lansert.