Hopp til hovedinnhold

Organisasjonen:

Bli med på Lista fuglefestival!

Helga 26. til 28. august arrangeres Lista fuglefestival. Det blir fest og aktiviteter hele helga! Fredag kveld og lørdag er tilbudet tilpasset de mest fugleinteresserte med quiz, x-maraton og middag med konkurranse, foredrag og pub. Søndag er dagen med spesielt familiefokus på Lista Fyr.

Av Lista Fuglestasjon

Publisert 19.08.2016

Under familiesøndagen blir det omvisning med ringmerking, fuglekikking og barna kan bygge en fuglekasse sammen med foreldrene. Det blir marked og salg av kafé- og grillmat. Trond Berg fra NRKs naturredaksjon er invitert gjest som vil holde foredrag på Fyret om NRKs programserie «Fuglefjellet».

Årets fuglefestival er et samarbeid mellom NOF Lista Fuglestasjon og Besøkssenter våtmark Lista, og bygger på de positive erfaringene vi hadde med Lista Fuglestasjons jubileumshelg (25 år) i fjor. Mange var positive og sa de ville komme igjen om vi fikk til noe lignende igjen, så nå prøver vi!

Årets festivalarrangement er litt mer beskjedent enn fjorårets jubileum, derimot er vi nesten helt sikre på at hovedattraksjonen, selve fugletrekket, blir minst like bra om fjoråret! Fullstendig program finner du i lenka nedenfor.

Her er fullstendig program

Steppehauk
Det er gode muligheter for å se steppehauk på Lista i slutten av august. Fugletrekket har nok også svært mye annet å by på denne helga. Ta turen til Lista! FOTO: Jan Erik Røer