Hopp til hovedinnhold

BirdLife Nordland

Falkeklubben - Norsk Ornitologisk Forening barn- og ungdomslag i Lofoten

Få plasser er mer spennende for fuglekikking enn Lofoten. Her har vi naturen rett utenfor døren, og kan finne et mylder av fugler året rundt. Lofoten lokallag starter nå opp med aktiviteter spesielt tilpasset barn og unge.

Av NOF Lofoten lokallag

Publisert 25.02.2020

Vi starter opp fugleklubb for barn og unge i Lofoten, med utgangspunkt i aktiviteter i Flakstad. Alle barn mellom 6-18 år kan melde seg inn. Innmeldingen skjer på vår hjemmeside www.birdlife.no. Et medlemskap koster 90,- per år. Dersom du vil kan du også abonnere på ulike fugleblader, alle barn og unge får halv pris på dette.

Håper du vil være med på morsomme og sosiale turer i den flotte naturen vår. I 2020 blir det bl.a. turer for å bli kjent med fuglelivet rundt Ramberg, og til høsten kan man være med på ringmerking, slik at man får oppleve fugler på nært hold. Turprogram blir sendt ut litt senere i år.


Sees på tur!

Poster om Falkeklubben

Vandrefalk
NOF har blikk for naturen! Gjennom å se på fugler lærer vi mye om naturen, og overraskende og fascinerende opplevelser venter. Verdens raskeste fugl, vandrefalken, er Falkeklubbens fugl. Kanskje ser vi den på noen av turene i 2020? FOTO: Børre Østensen