Hopp til hovedinnhold

BirdLife Aust-Agder

Rikholdig høstprogram!

NOF avd. Aust-Agder har et rikholdig høstprogram, ikke minst med spennende ringmerking i Høvåg og på Tromøya. Nå kan du slippe å reke rundt alene i jakt på de fjærkledde, og heller nyte høsttrekket sammen med andre fuglevenner.

Av Helge Venaas

Publisert 11.08.2019

Programmet for høsten 2019 inneholder kjente og kjære ekskursjoner, som turen til Tromlingene 25. august, og ringmerking både i Høvåg og på Tromøy. I år slår Rune Skåland til med to ringmerkingsdager ved Skottjenn om været tillater det. Han er også turleder for rovfuglturen til Løddesøl allerede 21. august.

Vi stiller med stand på Gulrotfestivalen på Bjellandstrand gård også i år, for det er en fin møteplass mellom fuglefolket, som tråkker rundt i nærområdet året rundt, og Tromøyfolk som kanskje lurer på hvem vi er. Kanskje får vi også vervet noen nye medlemmer?

Utover høsten har vi i år to møter: en kosekveld der vi prater om fugl og et julemøte. Temakvelden, som også har pleid å være på høsten, er flyttet til februar. Alle disse møtene har tidligere vært holdt på Kroverten på Hisøya, men siden den er nedlagt, må vi finne en ny plass å samles. Sted annonseres på nettsidene våre og via e-post og SMS til medlemmen når det er klart.

På nyåret slår vi til med fugleres igjen, eller Birdrace som det heter i programmet. Deltakelsen øker jevnt og trutt, og vi som har vært med kan ikke tenke oss noen bedre måte å starte året på. Husk at dere må danne lag selv og at dette må meldes til Hege Ødegård som har ansvaret for arrangementet.

Til slutt: Savner du noe på programmet, så er det bare å komme med tips.

God fuglehøst ønskes fra styret!

høststemning
Høsten er over oss, og maten er servert for trekkfuglene! FOTO: Helge Venaas