Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fokus på fuglefôring i Grimstad
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Fokus på fuglefôring i Grimstad

Av Helge Venaas (21.11.2020)

I samarbeid med Felleskjøpet i Grimstad satte fugleforeninga i Aust-Agder 21. november fokus på fôring av småfuglene. Mette Berg Nielsen, Rune Skåland og Roar Solheim delte sin kunnskap med interesserte, informerte om NOFs arbeid og delte ut både "Fuglevennen", "Vår fuglefauna" og "Fugler i Aust-Agder", og Felleskjøpet hadde 20% rabatt på alt av fuglematere og -fôr.

foring

Roar Solheim, Mette Berg Nielsen og Rune Skåland utenfor Felleskjøpet i Grimstad. (Opphavsrett: Mette Berg Nielsen) Større bilde

"Jeg er heldig som fikk sitte et par timer på stand med disse to!" skrev initiativtaker Mette på Facebook etter arrangementet; "Det renner ut kunnskap om fugler og det er ikke noe å si på humøret!" Både humør og kunnskap ble delt utenfor Felleskjøpet der butikken hadde ordnet med bord, stoler og kaffe. Det var mange som var innom for å kjøpe billig fuglemat og matere, og heldigvis var det mange som stoppet for en prat, få svar på spørsmål eller få med seg lesestoff hjem. Kanskje var det også noen som ble fristet til å melde seg inn etter å ha hørt NOF-representantene fortelle om foreningas arbeid med fuglevern og de mange turene og andre sosiale aktivitetene vi arrangerer?