Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > "Eit år med trekkfuglar" og flotte fuglebilder fra Aust-Agder! NB! UTSATT TIL HØSTEN
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

"Eit år med trekkfuglar" og flotte fuglebilder fra Aust-Agder! NB! UTSATT TIL HØSTEN

Av Helge Venaas (28.01.2021)

Mandag 22. februar arrangerer Austegdelaget i samarbeid med NOF avd. Aust-Agder, Folkeakademiet Arendal og Arendal bibliotek et møte med Brit Bildøen som er aktuell med boka "Over land og hav – eit år med trekkfuglar." Hege Ødegård og Rolf Jørn Fjærbu viser flotte lokale fuglebilder. Det er et begrenset antall plasser, så her er det bare å hive seg rundt og bestille!

Trekkfugler

(Opphavsrett: Skjermdump fra programmet til Arendal bibliotek) Større bilde

Det blir utvilsomt en interessant og flott kveld på Arendal bibliotek når Brit Bildøen deler opplevelser etter å ha fulgt trekkfuglene et helt år. Det er fuglegleden fra barndommen og senere møter med aktive fuglefolk som ga gnisten til bokprosjektet, og vi er nok mange som kommer til å kjenne oss igjen i fasinasjonen for våre fjærkledde medskapninger og strabasene trekkfuglene må gjennom. Aktive folk i foreninga som leser boka vil nok kjenne igjen både den ene og andre ornitologen f.eks. fra Lista, og jammen får vi ikke et lite glimt av ei lokal gråhodevipe på side 68.

I tillegg vil Hege Ødegård vise flotte bilder av fugler fra Aust-Agder. Bildene er hentet fra den kommende 50-årsjublieumsboka til Norsk ornitologisk forening avd. Aust-Agder. Her er det altså bare å glede seg!

Det er forhåndssalg av billetter på Arendal bibliotek fra mandag 15. februar. Om det er billetter igjen, vil disse bli solgt ved inngangen. Men husk at det er begrenset antall plasser, så ikke nøl med å kjøpe billetten din!

 

 NB! UTSATT TIL I HØST PÅ GRUNN AV KORONATILTAKENE!