Hopp til hovedinnhold

BirdLife Aust-Agder

Tom Schandy holder foredrag om fuglenes fantastiske verden!

24. november kl. 19 tropper Tom Schandy opp på Grimstad vertshus for å holde et foredrag med utgangspunkt i den nye boka "Fuglenes fantastiske verden." Dette er virkelig noe å se fram til for medlemmer av Norsk ornitologisk forening avd. Aust-Agder. Hold av kvelden!

Av Helge Venaas

Publisert 02.11.2021

Naturfotografen og forfatteren Tom Schandy har altså lagd ei ny bok: "Fuglenes fantastiske verden." Der har han all tekst og alle bilder. Dette er ei bok som forteller om fuglenes liv – om fugler ved verdens ende, om matvaner, om kurtisering, leik og hekking, samt fugletrekk og trusselen mot fuglene. Det er en altomfattende bok fullspekket med fakta om fuglenes liv. Bildene er hentet fra alle verdens hjørner – og til sammen er det blitt en praktfull bok som tilbys signert på møtet. I foredraget vil Schandy fortelle mye spennende om fuglenes liv. Dette er et foredrag som passer til hele familien – lett og ledig med mange, små historier.

Tom Schandy err født i 1962 og har jobbet hele livet med naturformidling, siden 2000 på fulltid, etter ti år på halvtid som rådgiver i WWF Verdens Naturfond. Han har gitt ut rundt 40 bøker, skrevet hundrevis av artikler om natur, dyreliv og friluftsliv og holdt et stort antall foredrag i inn- og utland. Bildene hans har vunnet store internasjonale forokonkurranser, blant annet Wildlife Photographer of the Year. Han er også redaktør av magasinet Natur&Foto og leder fototurer og workshops for naturfotografer. Han har alltid vært opptatt av naturvern og skriver gjerne kronikker i aviser om ulike problemstillinger.

Fullpris for boka er kr. 398, men etter foredraget kan du få den for bare kr. 350,-. Denne bør vel  kanskje ligge under juletreet sammen med NOF avd. Aust-Agders egen jubileumsbok?

Du kan melde deg på til leder@agderfugl.net. Foredraget er gratis.

Vel møtt!

Fuglenes fantastiske verden
Tom Schandys siste bok: "Fuglenes fantastiske verden" FOTO: Tom Schandy
Egretthegre i spill
Egretthegre i spill FOTO: Tom Schandy
Tom
Tom Schandy i kamuflasjetelt under svartnebbtiurleik. FOTO: Tom Schandy
spurveugle
Spurveugleflukt FOTO: Tom Schandy