Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fugleinteresserte, støtt vårt arbeid og abonnér på Lappmeisen!
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Fugleinteresserte, støtt vårt arbeid og abonnér på Lappmeisen!

Av NOF Finnmark (17.03.2019)

Lappmeisen er vårt hovedverktøy for å spre kunnskap, entusiasme, dokumentere miljøproblemer og komme med råd om hvordan vi tar vare på fuglene. Lappmeisen for 2019 går i trykken i april og er det desidert beste nummeret vi har lagd til nå, i året fylkeslaget fyller 50 år! Støtt vårt arbeid ved å abonnere på Lappmeisen!

Lappmeisen 2019 er snart klar for trykking g utsendelse

NOF Finnmark fyller 50 år, og jubileumsnummeret blir det fineste og fyldigste så langt. Abonner og støtt vårt fugleverarbeid. (Opphavsrett: NOF Finnmark) Større bilde

Fylket har mye å ta tak i, det være seg miljøvernproblemer, nedbygging av verdifulle naturområder, lineskader på praktærfugl og stellerender i havnene eller regelrett miljøkriminalitet. Våre fugler er i kraftig tilbakegang og sliter stort. Vi trenger en aktiv frivillig organisasjon. Som med så mye annet så er det ingenting som kommer av seg selv.

Som medlem i NOF støtter du foreningens omfattende arbeid med natur- og fuglevern, og arbeid med å skape og spre kunnskap om fugl og natur i hele landet. Som medlem støtter du også opp om globalt fugle- og naturvernarbeid gjennom NOFs partnerskap i BirdLife International.

Vårt medlemstidsskrift Lappmeisen nærmer seg trykkeklart. I dette nummeret er det mulig å lese om dinosaurer, farger hos fugl, overvintrende snøugler, stellerender, hvordan tegne en lundefugl og mye, mye mer.

Lappmeisen koster kr. 150,- i 2019, men ditt bidrag vil være særs viktig for vår forening og det arbeidet vi ønsker å få gjort for fuglelivet i Norges mest spennende fylke.

Av NOF Finnmarks 186 medlemmer er det 91 som abonnerer på Lappmeisen, mens 35 av 321 Tromsmedlemmer gjør det samme. I de to foregående årene har vi sendt ut Lappmeisen gratis til alle som er NOF medlemmer og bosatt i Troms og Finnmark. I år går det ut kun til de som betaler det lokale tillegget (abonnementet). Om du vil ha årets nummer som blir på langt over 100 sider, send en epost til finnmark@birdlife.no eller en sms til redaktør Tomas Aarvak på 959 92 814, så kommer det med på vårens utsending.

 

Vennlig hilsen Randi, Dag & Tomas