Hopp til hovedinnhold

BirdLife Finnmark

Fugleinteresserte, støtt vårt arbeid og abonnér på Lappmeisen!

Lappmeisen er vårt hovedverktøy for å spre kunnskap, entusiasme, dokumentere miljøproblemer og komme med råd om hvordan vi tar vare på fuglene. Lappmeisen for 2019 går i trykken i april og er det desidert beste nummeret vi har lagd til nå, i året fylkeslaget fyller 50 år! Støtt vårt arbeid ved å abonnere på Lappmeisen!

Av NOF Finnmark

Publisert 17.03.2019

Fylket har mye å ta tak i, det være seg miljøvernproblemer, nedbygging av verdifulle naturområder, lineskader på praktærfugl og stellerender i havnene eller regelrett miljøkriminalitet. Våre fugler er i kraftig tilbakegang og sliter stort. Vi trenger en aktiv frivillig organisasjon. Som med så mye annet så er det ingenting som kommer av seg selv.

Som medlem i NOF støtter du foreningens omfattende arbeid med natur- og fuglevern, og arbeid med å skape og spre kunnskap om fugl og natur i hele landet. Som medlem støtter du også opp om globalt fugle- og naturvernarbeid gjennom NOFs partnerskap i BirdLife International.

Vårt medlemstidsskrift Lappmeisen nærmer seg trykkeklart. I dette nummeret er det mulig å lese om dinosaurer, farger hos fugl, overvintrende snøugler, stellerender, hvordan tegne en lundefugl og mye, mye mer.

Lappmeisen koster kr. 150,- i 2019, men ditt bidrag vil være særs viktig for vår forening og det arbeidet vi ønsker å få gjort for fuglelivet i Norges mest spennende fylke.

Av NOF Finnmarks 186 medlemmer er det 91 som abonnerer på Lappmeisen, mens 35 av 321 Tromsmedlemmer gjør det samme. I de to foregående årene har vi sendt ut Lappmeisen gratis til alle som er NOF medlemmer og bosatt i Troms og Finnmark. I år går det ut kun til de som betaler det lokale tillegget (abonnementet). Om du vil ha årets nummer som blir på langt over 100 sider, send en epost til finnmark@birdlife.no eller en sms til redaktør Tomas Aarvak på 959 92 814, så kommer det med på vårens utsending.

 

Vennlig hilsen Randi, Dag & Tomas

 

 

Lappmeisen 2019 er snart klar for trykking g utsendelse
NOF Finnmark fyller 50 år, og jubileumsnummeret blir det fineste og fyldigste så langt. Abonner og støtt vårt fugleverarbeid. FOTO: NOF Finnmark