Hopp til hovedinnhold

BirdLife Finnmark

Fugleinteresserte, støtt vårt arbeid og abonnér på Lappmeisen!

Tidsskriftet Lappmeisen er vårt hovedverktøy for å spre både kunnskap og entusiasme, samt dokumentere miljøproblemer og komme med råd om hvordan vi tar vare på fuglene. 2020-utgaven er nå i trykken og ventes å være i postkassene rundt omkring i månedskiftet april/mai. Støtt vårt arbeid gjennom å abonnere på Lappmeisen!

Av NOF Finnmark

Publisert 21.04.2020

Finnmark har mye å ta tak i, det være seg miljøvernproblemer, nedbygging av verdifulle naturområder, lineskader på ender og sjøfugl i havnene eller regelrett miljøkriminalitet. Mange av våre fugler er i kraftig tilbakegang og sliter stort. Vi trenger en aktiv frivillig organisasjon. Som med så mye annet så er det ingenting som kommer av seg selv.

Som medlem i NOF støtter du foreningens omfattende arbeid med natur- og fuglevern, og arbeid med å skape og spre kunnskap om fugl og natur i hele landet. Som medlem støtter du også opp om globalt fugle- og naturvernarbeid gjennom NOFs partnerskap i BirdLife International.

Vårt medlemstidsskrift Lappmeisen er nå i trykken. I dette nummeret er det blant annet mulig å lese flere artikler om ugler, trekk hos svømmesnipe, sjeldenhetsrapport for Finnmark 2018, flere artikler om fuglefôring, tips om hvordan ta bedre fuglebilder etc. Det er mange godbiter i vente!

Lappmeisen koster kr. 150,- i 2020, men ditt bidrag vil være særs viktig for vår forening og det arbeidet vi ønsker å få gjort for fuglelivet i Norges mest spennende fylke.

Lappmeisen sendes til alle som er NOF medlemmer og som betaler det lokale tillegget (abonnementet). Om du vil ha årets nummer som blir på langt over 100 sider, send en epost til finnmark@birdlife.no så kommer det med på vårens utsending.

Og for å bli medlem i NOF, kan du følge linken nedenfor.

Bli medlem!

Lappmeisen 2020 forside
En ny flott og fyldig uygave av Lappmeisen er i trykken. Abonner og støtt vårt fugleverarbeid! FOTO: NOF Finnmark Last ned (PDF)