Hopp til hovedinnhold

BirdLife Hordaland

Årsmøtehelgen i Odda trygt i havn

NOF Hordaland gjennomførte årsmøte i Odda 26 - 28 april 2013. Indre Hardanger Lokallag sto for et særdeles vellykket arrangement.

Av Styret i NOF-Hordaland

Publisert 30.04.2013

NOF-Hordaland gjennomførte en særdeles hyggelig årsmøtehelg i Odda denne helgen. Vi var innkvartert på Utsikten Leirskole på Seljestad hvor Indre Hardanger lokallag loset alle de fremmøtte gjennom en vellyket helg.

De fleste valgte å ankomme fredagskvelden, hvor praten gikk livlig rundt bordene inn i de små timer. Vertskapet disket opp med pizza og Rune viste oss en flott bildeserie fra traktene rundt Odda.

Lørdagen viste seg fra værgudenes beste side og det ble en utrolig utbytterik dag. Kongeørnene hang over nutene og hvitryggspetten viste seg frem i full parring uten snev av blygsel. Bøene var tettpakket med ringtroster som bare ventet på å komme seg videre til fjells.

Lunchen tok vi i solveggen på lokallagets hytte på Sandven med grilling og kaker.

Årsmøtet ble gjennomført og et samlet styre ble gjenvalgt. Deretter ble det full middag og et glimrende foredrag fra eksotiske Marokko av Arild Breistøl før vi lot praten slippe seg løs utover kvelden.

En stor takk til Indre Hardanger lokallag for et vel gjennomført arrangement som vil bli husket lenge av alle som valgte å være med å bidra til den positive stemningen. Vi gleder oss til vi møtest igjen neste år.

Fugletitting ved Låte
FOTO: Lars Ågren