Hopp til hovedinnhold

BirdLife Nordland

Vervekonkurranse i NOF Lofoten lokallag!

Konkurranser er alltid spennende, spesielt når du kan bidra til fuglevern og økt interesse for vårt fantastiske fugleliv. Bli med på årets vervekonkurranse i NOF Lofoten lokallag - det er lett og morsomt! Fine premier er det også...

Av NOF Lofoten lokallag

Publisert 25.02.2020

NOF Lofoten lokallag vokser stadig, og nå vil vi bli enda flere. Dette året kjører vi derfor i gang en vervekampanje, der den som verver flest får et gavekort på 1000,- hos Natur og Fritid! Vi trekker også ut et gavekort med lik verdi og gir til en vilkårlig deltaker. Så her har alle en sjanse! Konkurransen gjelder for hele 2020.

Når du verver sender du en mail til martin@birdlife.no og forteller hvem du har vervet. Vet slutten av året tar vi en opptelling, der man får ett poeng for hvert nytt betalende medlem. Kontigenten er 180,- for voksne og 90,- for barn og unge (under 18 år). Innmelding av familiemedlemmer (120,-) teller også som ett poeng. Vi blir ekstra glade for Lofotværinger, men alle nye medlemmer blir poeng-gitt, uavhengig av bosted.

Fuglekikking er givende, avslappende og helsebringende, og sammen med oss kan du lære mer om fugler. Samtidig støtter du NOFs omfattende arbeid for Norges fantastiske fugleliv. Et medlemskap koster 180,- i grunnkontigent, og så kan man velge ulike tidsskrifter i tillegg dersom man ønsker. Halv pris på medlemskap og tidsskrifter for alle under 18 år!

Vi ønsker dere lykke til med konkurransen - innmeldinger skjer på www.birdlife.no 

medlem
Fugler er rundt oss hele året, og tilbyr et blikk inn i naturens magiske verden. Livet er rett og slett bedre med fugler! Nå har NOF Lofoten lokallag startet en vervekampanje med fine premier. FOTO: NOF