Hopp til hovedinnhold

BirdLife Aust-Agder

Jubileumsboka finner sin vei til publikum!

Ved utgangen av 2021 var det solgt 276 eksemplarer av "Fugler og fuglefolk i Aust-Agder" direkte fra fugleforeninga. I tillegg var mange av de 39 bøkene vi foreløpig har levert til salg i Natur og Fritid og andre bokhandlere solgt. Det vil si at det nok allerede er over 300 svært fornøyde eiere av den flotte jubileumsboka til NOF avd. Aust-Agder, for et praktverk er det blitt!

Av Helge Venaas

Publisert 14.01.2022

Siden Fugler og fuglefolk i Aust-Agder kom ut, med støtte fra Statsforvalteren i Agder og Agder fylkeskommune, har styret i foreninga, bokredaksjonen og andre bidratt til å selge den svært inholdsrike boka. Aller først med selve lanseringa og utleveringa av forhåndsbestilte bøker på Hasseltangen 7. juli, senere ved å stå på stand og profilere forening og bok, dele informasjon på sosiale medier osv. Jungeltelegrafen har nok også gått. Og boka har vært lettsolgt!

Det skulle da også bare mangle, for i den vil naturinteresserte finne et vell av rikt illustrerte stykker om den varierte Aust-Agder-naturen med tilhørende fugleliv, fra kyst til fjell. Det er altså ikke bare foreningshistorie å finne mellom permene, men mange har nok satt pris på at denne også er dokumentert. For en uinnvidd er det imponerende å oppdage hvilken innsats som er lagt ned av frivillige for å bygge opp et livskraftig naturvern- og fuglekikkermiljø i tidligere Aust-Agder fylke. Her er det bare å la seg inspirere!

Å lage en slik jubileumsbok var et løft for foreninga, og det er tilfredsstillende å se at prosjektet lykkes! All ære til alle som har bidratt i prosessen fra bokkomitéen ble dannet 10. oktober 2018, til førnøyde lesere nå sitter med praktverket i handa!

 

Har du enda ikke fått tak i et eksemplar, kan du bestille ved å trykke på denne lenka: Bestilling av Fugler og fuglefolk i Aust-Agder


Du finner også boka på Natur og Fritid på Lista, Høyer bokhandel i Arendal, Tvedestrand bok & papir, Jakt og friluft i Arendal m.fl.

God lesing!

bokredaksjonen
Inge Selås, Rolf Jørn Fjærbu og Hege Ødegård med det ferdige produktet i handa! FOTO: Helge Venaas