Hopp til hovedinnhold

BirdLife Finnmark

Fra Lappmeisen 2019; Pionér og veteran Jostein Grastveit - «rett mann på rett plass til rett tid»

"Lappmeisen" er medlemsbladet for fugleinteresserte i Finnmark, og denne gangen presenteres en artikkel fra 2019 hvor NOF Finnmark sin første æresmedlem Jostein Grastveit presenteres. Styret i NOF Finnmark har med stor vemod mottatt meldingen om Jostein Grastveit sin bortgang den 26. mars i år. Og vi minnes denne hedersmannen med å gjengi fjorårets artikkel på nytt!

Av NOF Finnmark

Publisert 12.05.2020

Denne gang presenterer vi artikkelen "Pionér og veteran Jostein Grastveit - «rett mann på rett plass til rett tid»". Her oppsummerer Tomas Aarvak og Dag Gjerstad arbeidet og drivkraften til primus motor og ringmerker Jostein Grastveit som gjennom sin lidenskap for fugler bodde i Øst-Finnmark i mange år.

Styret i NOF Finnmark anbefaler alle å lese denne saken en gang til mens vi minnes Jostein Grastveit med glede!

Hele artikkelen kan leses ved å laste ned PDF'en.

Du kan støtte vårt arbeid for naturglede og fuglevern. Om du er medlem i NOF har du muligheten til å abonnere på "Lappmeisen" som da koster kr. 150,- (abonnement på Lappmeisen uten å være NOF medlem koster kr. 250,-). Ditt bidrag vil være svært viktig for NOF Finnmark og det arbeidet vi ønsker å få gjort for fuglelivet i Norges mest spennende fylke! Sendt en e-post til finnmark@birdlife.no eller medlem@birdlife.no om du vil ha Lappmeisen tilsendt framover, så blir dette registrert i medlemsbasen for deg.

Og for å bli medlem i NOF, kan du følge linken nedenfor.

 

Bli medlem!

Pionér og veteran Jostein Grastveit - «rett mann på rett plass til rett tid»
FOTO: NOF Finnmark Last ned (PDF)